Praktische informatie

Be!eef 10 t/m 14 september – Jaarbeurs Utrecht


10:00 – 17:00 uur

Praktische informatie

Tickets

Tickets kwijt? Vind je tickets via https://eventix.nl/search of stuur een mailtje naar tickets@eventix.nl

Kan ik mijn aangeschafte ticket annuleren? Toegangsbewijzen worden niet teruggenomen, uitbetaald, vervangen of verlengd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing. Aankondigingen van nieuwe (kortings)acties vormen geen grond van restitutie.

Kan ik ook aan de kassa tickets kopen? Aan de kassa bij de informatiebalie binnen in hal 8 zijn tickets te koop. Let op, aan de kassa zijn kortingscodes niet meer geldig. Aan de kassa geldt het volle tarief van €25,-.

Kan ik aan de kassa betalen met contant geld? Aan de kassa is het niet mogelijk om te betalen met contact geld. Hier worden alleen pin betalingen geaccepteerd.

Ben je in het bezit van een actiecode? Houdt er rekening mee dat actiecodes geldig zijn voor maximaal 4 tickets per bestelling

Werkt je actiecode niet? In advertenties of nieuwsbriefitems staat er soms een punt of sterretje (*) achter de actiecode. Deze tekens maken geen deel uit van de actiecode. Als je deze tekens overneemt, werkt de actiecode niet.

Programma en deelnemers

Dagelijks bieden artiesten, auteurs, deskundigen en personalities optredens, workshops, presentaties en lezingen aan tijdens Be!eef.

Waar vind ik het programma?

Het programma voor 2024 zal vanaf juli op de website beschikbaar zijn .

Welke organisaties/bedrijven nemen er deel aan Be!eef?

De deelnemerslijst is vanaf eind juli te vinden op de website.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer

De Jaarbeurs is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De locatie ligt op 10 minuten loopafstand van station Utrecht Centraal en er stoppen meerdere bussen en trams bij halte Jaarbeursplein. Maak bijvoorbeeld gebruik van een combideal entree beurs + trein. Deze deal is vanaf augustus verkrijgbaar via de NS.

Park & Ride

Kom je met de auto? Dan raden we aan gebruik te maken van een P+R. Door de auto met het openbaar vervoer te combineren bereik je de Jaarbeurs zonder zorgen. In de omgeving van Utrecht zijn meerdere P+R plekken.

Parkeren

Het is natuurlijk ook mogelijk bij de Jaarbeurs zelf te parkeren op P2, P4 of P6, echter kan het hier erg druk zijn wegens verbouwingen.

Invalidenparkeerplaats

Op P4 zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Op vertoon van een invalidenparkeerkaart kun je hier parkeren, mits de pashouder van de invalidenparkeerkaart aanwezig is.

Voor meer informatie over het openbaar vervoer, de verschillende P+R plekken in Utrecht. het parkeren bij de Jaarbeurs en de parkeerkosten ga je naar de website van de Jaarbeurs.

Toegankelijkheid
Is het evenement toegankelijk voor rolstoelen?

De looppaden zijn goed begaanbaar voor rolstoelen. Door de grote bezoekersaantallen is het echter voor rolstoelgebruikers niet altijd even gemakkelijk om overal goed bij te komen. Op vrijdag en zaterdag is het over het algemeen rustiger dan op andere dagen. Houd hier rekening mee.

Zijn er rolstoelen beschikbaar?

Er zijn geen rolstoelen beschikbaar, deze dien je zelf mee te nemen.

Ik ben invalide, mag mijn begeleider gratis mee?

Jouw begeleider heeft ook een eigen entreeticket nodig.

Is er een speciale parkeerplaats voor invaliden?

Op P4 zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Meer informatie? Bekijk de parkeerinformatie van de Jaarbeurs hier.

Plattegrond
Waar kan ik de plattegrond vinden?

Vanaf eind augustus vind je de plattegrond op de website.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Scroll to Top