Laden Evenementen

« Alle Evenementen

JUDITH maakt

12 september om 10:00 - 17:00

JUDITH maakt

Maak je eigen unieke kaarten en tegeltjes met begeleiding en materialen van JUDITH maakt – een creatieve ervaring die je niet wilt missen!

Workshop Kaart maken

Wat is er leuker dan een persoonlijke boodschap op een eigen gemaakte kaart.
Je gaat zelf een kaart maken, daarvoor heb je de beschikking over verschillende JUDITH maakt producten; Scrappapier, stickers, stempels, washi tape en meer!
Aan de hand van stap voor stap voorbeelden van verschillende composities en persoonlijke hulp van Judith maak jij een unieke kaart!

Je schaft de workshop en het bijbehorende workshoppakketje aan.
Deze workshop wordt de gehele dag gegeven, je mag aanschuiven als er plek is.
Kosten: 5,- per kaart  

Iedereen gaat trots met zijn of haar unieke creatie naar huis!

Workshop Tegeltje maken

De trend van nu! Tijdens de aanschuif workshop tegeltjes maken gaat men zelf aan de slag op een blanco tegeltje.  Men tekent naar eigen inzicht iets moois. Goed nieuws, het hoeft niet in 1x perfect; uitvegen en opnieuw beginnen kan en mag!

Deze workshop wordt de gehele dag gegeven, je mag aanschuiven als er plek is.
Kosten: 7,95 per tegeltje

Iedereen gaat trots met zijn of haar unieke creatie naar huis!

Beschrijving JUDITH maakt

Met mijn merk JUDITH maakt ontwerp en creëer ik unieke, kleurrijke producten zoals kaarten, stickers, stationery en gifts.  Mijn handgetekende ontwerpen onderscheiden zich door kwaliteit en een eigentijdse twist, waardoor elk product speciaal en anders is.
Ik geniet van het maken van alle producten en kijk er altijd weer naar uit om te inspireren en samen mooie dingen te creëren. Daarom richt ik me niet alleen op verkoop van producten, maar geef ik ook workshops.
Bij de workshops zie ik deelnemers genieten en trots zijn op al het moois dat zij zelf hebben  gemaakt. Ik geloof in de kracht van creëren en dat het goed is om niet altijd met je hoofd bezig te zijn maar ook lekker met je handen aan de slag te gaan.
Dat wil jij toch ook?

Gegevens

Datum:
12 september
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Tags:

Locatie

Creatief Atelier
Scroll to Top