Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Drs. Rob Schipper

14 september om 13:40 - 14:10

Dr. Rob Schipper

De Beste Seks heb je na je 50e.

Rob Schipper, uroloog in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch merkte in zijn praktijk dat kennis over seks bij veel ouderen ontbreekt. Daarom schreef hij ‘De beste seks heb je na je 50ste’: een voorlichtingsboek over seks op latere leeftijd, waarin hij uitlegt hoe er vroeger over seks werd gedacht, wat seks met je lichaam en geest doet, en hoe je om kunt gaan met de fysieke ongemakken die horen bij het ouder worden.

Wist u dat seks de kans op hart- en vaatziekten, incontinentie en dementie verlaagt? En het is nog goed voor je relatie ook. Maar wat betekent chemotherapie voor je seksleven? En wat als je ‘m niet meer omhoog krijgt? Dokter Schipper bespreekt deze en andere onderwerpen vanuit zijn jarenlange ervaring aan de operatietafel en met waargebeurde voorbeelden uit zijn spreekkamer.

In ‘De beste seks heb je na je 50ste’ staat serieuze informatie over seks na je vijftigste, maar het is ook met een knipoog geschreven. Want seks is niet alleen iets voor jonge mensen; ook na je vijftigste kan je van seks genieten. Sterker nog: de beste seks heb je pas ná je vijftigste… maar daar moet je wel wat voor doen!

Uroloog Rob Schipper schreef ‘De beste seks heb je na je 50ste’, een informatief en luchtig boek over seks op latere leeftijd, vol tips en waargebeurde verhalen.

Gegevens

Datum:
14 september
Tijd:
13:40 - 14:10
Evenement Tags:

Locatie

Be!eef Live
Scroll to Top